2014. január 5., vasárnap

30.fejezet

Boldog új évet mindenkinek! Remélem megünnepeltétek az új évet:)  Meghoztam a 30. részt, jó olvasást és remélem hagytok egy kis komit magatok után.

Karácsony után olyan hamar elszaladt az a pár nap az évből, hogy már azon kaptam magam, hogy nagyiék gépe felszállt és másnap már szilveszter is van. Harry dél körül küldött egy üzenetet, hogy 5-kor kezdődik a buli nála. Lezuhanyoztam, felvettem a Harrytől kapott ruhát, minimálisan begöndörítettem a hajam, felvettem a Bellától kapott cipőt ami pontosan illik a ruhához. Kis smink és már indulhattam is. Az előszobában levettem a kabátom Harry meg lefagyott.
-Gyönyörű vagy-jött elém és a derekamnál átölelt. Még mondani akart valamit, de Liam jött ki hozzánk. Harry gyorsan elengedett és zavartan nézett Liamre, ő pedig ránk. Pár pillanatig csendben néztük egymást, majd meguntam és inkább bementem a konyhába ahol Niall tömte a pofáját az asztalra kitett szendvicsekkel.
-Jó a ruhád, Abs-motyogott teli szájjal aztán mosolygott és így pár morzsa kiesett a szájából. Töltöttem egy piros, műanyag pohárba alkoholt magamnak amit azonnal le is csaptam. Harryék a konyhába már Bella és Zayn társaságában jöttek be. Később jött még pár ember akik Harry barátai lehetettek, de akkor én már a harmadik pohárt töltöttem tele.
-Ne igyál sokat-jött a hátam mögül Harry mély, dörmögő hangja-Nem fogsz emlékezni az éjfélre-a teste a hátamhoz feszült, oldalra lökte a hajam így hozzáfért a tarkómhoz amit megpuszilt. Az egész testem átjárta a hideg és egyben a meleg.
-Harry-fordultam meg-Nem hívtad meg a kiszemeltedet?-kérdeztem meg, hisz nem úgy tűnt, mintha itt lenne.
-Meghívtam.
-Tényleg? Hol van?-mutattam lelkesedést, de belül millió darabra tört a szívem.
-Itt áll előttem-suttogta.
-Mennyit ittál?-húztam össze a szemem.
-Te vagy az Abby-fogta meg a kezem-Szerelmes vagyok beléd-mondta halkan én pedig lefagytam-Amikor a szüleid temetésén legelőször megláttalak már akkor megfogott benned valami, de nem tulajdonítottam neki nagy felhajtást. Viszont amikor összejöttél Joshal legszívesebben összetörtem volna a pofáját, hogy az övé vagy és nem az enyém. Ő csókolgatott és nem én. Mivel Emily is megcsalt, így a folytonos dugásba fojtottam bánatom, de ezzel csak még jobban eltaszítottalak magamtól. Amikor a tetkószalonban megtudtam, hogy Josh elment Amerikába felrebbent bennem a remény halvány sugara hátha eljött az én időm. Abbahagytam a szexet, és minden erőmmel azt szerveztem, hogy a szülinapi bulid tökéletesen legyen, és megbocsájts. Még Josht is meghívtam-horkant fel. El akartam futni, de a lábaim nem mozdultak.-Amikor újra barátok lettünk még szomorúbb lettem hisz nem a kibaszott barátod akartam lenne. Karácsonykor pedig Liam felhozta amikor nem voltál a lakásodon, hogy Amerikába utaztál Josh-hoz-beletúrt dús hajába és vett egy mély levegőt mielőtt folytatta-Azt hittem tényleg elmentél és olyan ideges lettem, hogy kettétörtem a nappaliban lévő dohányzóasztalt Belláék szeme láttára. Vettem egy újat, ne aggódj! Nekik már akkor leesett, hogy totál beléd zúgtam-fújta ki a benn tartott levegőt. Pislogás nélkül néztem a szemébe, amikor betoppant Bella.
-Császtok!-intett aztán hirtelen komorrá vált az arca-Ugye most megzavartam valami fontosat?-lépdelt hátrafelé, de Harry elengedett és kiszaladt a konyhából.
-Abby-rázta kezét a fejem előtt-Abby! Jól vagy?
-Sokkot kaptam-nyögtem ki-Innom kell-indultam a pult felé és megittam a már kitöltött italom majd ittam még egyet és még egyet. Bella egyedül hagyott a konyhában, de nem sokáig hisz Liam jött be.
-Szerinted szerelmes vagyok?-tértem azonnal a lényegre. Szerintem azt hitte totál részeg vagyok.
-Ezt csak te tudhatod-mosolygott óvatosan-Viszont-emelte fel a mutatóujját-Senki nem vak. Mindenki látja, hogy néztek egymásra. Egy biztos, akik csak barátok nem így néznek a másikra-kacsintott. Eddig is motoszkált az agyam mélyebb részében egy furcsa érzés Harry iránt, de most már előre jött és tudtam is mi az.
-Hol van Harry?
-A fenti mosdóban-mutatott arra. Harryhez akartam menni most azonnal, és mindent megbeszélni, de amint kiléptem a konyhából Niall húzott a nappaliba.
-5 perc és éjfél-ordított a zene miatt. 4 perc elteltével a zene lehalkult, Bella felállt a kanapéra és a TV-n lévő órát nézte.
-Tíz-ordított torka szakadtából barátnőm. Olyan erősen szorítottam a poharam, hogy fájtak az ujjaim.
-Tizenegy-üvöltött valami elmebeteg jobb oldalról.
-Idióta-üvöltött vissza Zayn.
-Nyolc!
-Hét!
-Hat!
-Öt!
-Négy!
-Három!
-Kettő!-valaki elkapott a karomnál fogva, a pohár pedig kiesett a kezemből a tartalma pedig szétfojt a parkettán.
-Egy!-suttogta Harry aztán mindenki megőrült és nagy hangzavar lett, de már nem hallottam semmit, csak Harryt. Halk lélegzetvételét, ahogy magához húzott, ajkát ahogy szenvedélyesen az enyémre szorult, sóhaját ahogy számat még szorosabban rátapasztottam. Átölelte derekamat és ezúttal én sóhajtottam fel. Szívem hevesen vert miközben hajába túrtam amit már olyan régóta meg akartam tenni. Szédültem és szívem mintha felrobbant volna a mellkasomban. A világon semmi más nem lehet ilyen hihetetlenül jó. Még a csoki sem! Ahogyan csókol valami eszméletlen. Leírhatatlan. Elmondhatatlan. Szavakba nem lehet foglalni. Elhúzódott és mély lélegzetet vett, hogy összeszedje magát. A hajamba túrt és homlokát az enyémhez érintette.
-Szeretlek-suttogtam kifulladva. Tényleg kimondtam. Felszabadító érzés volt.
-Boldog új évet-visszahúzott a szájához és mégjobban belém feledkezve csókolt. Minden sejtem a csókjára szomjazott. A csoport többi tagja mindenkinek boldog új évet kívánt, aztán Bella felkiáltott.
-Tűzijáték-elváltak ajkaink és körül néztem. Bella büszkén, Liam boldogan, Niall meglepetten és boldogan, Zayn pedig részegen mosolygott ránk.
-Épp itt volt már az ideje-mondta Liam és hátba veregette Harryt aki gyönyörűen mosolygott rám. Felvettük a kabátokat és kisiettünk a kertbe. Harry hátulról átölelt és így néztük a szép tűzijátékot. Miután vége lett mindenki sietett vissza a házba a hideg miatt. Zayn feltekerte a hangerőt és őrült buli vette kezdetét.
-Most pedig rúgjunk be-nevetett Harry és behúzott a konyhába. Miután megittam a hatodik pohár italomat is Harry felültetett a pultra. Lábamat dereka köré fontam, kezemmel átkaroltam a nyakát és magamhoz húztam. Keze bejárta az egész testem, én pedig elmondhatatlanul boldog voltam. Jól kezdődik az év. Reggel hét óráig meg se állt a buli, végig táncoltunk és buliztunk.

2 megjegyzés: