2014. január 25., szombat

32. fejezet

Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy előző hétvégén nem hoztam új részt, de felvételi volt meg sok tanulnivaló, félév stb. Most viszont itt az új rész és remélem tetszeni fog:) Jó olvasást!

Miután Emily bejelentette, hogy Harry lehet AIDS-es másnap elmentünk egy orvoshoz és kiderült, hogy szerencsére nem az. Következő nap korán keltem, mivel ma jönnek haza nagyiék. Felöltöztem, rendbe szedtem magam és kimentem a repülőtérre. Vidáman, boldogan és barnán tértek vissza, aminek nagyon örültem. A nap többi részét is nagyiékkal töltöttem és elmesélték, hogy milyen volt, majd én is meséltem a szilvesztertert, Harryt kihagyva. Úgy beszéltük meg, hogy ma este átmegyek a saját házába és kettesben töltjük az estét, mivel Louis nem lesz otthon. Átöltöztem egy kicsit csinosabb ruhába és oda vezettem.
-Szia, édesem-húzott be a hidegről, berúgta a lábával az ajtót, két keze közé fogta az arcom és gyengéden megcsókolt. Leültünk a nappaliba és lassan felmelegedtem.
-Harry?!-néztem rá-Emlékszem, amikor a bárban ott voltál egy lánnyal, aki a féltestvéred?-kérdeztem meg, mire bólintott és kérdőn nézett, hogy mit akarhatok-Azt mondtad, hogy elmeséled majd, mi történt. Vett egy mély levegőt, és hozzákezdett.
-Nyolc éves voltam, amikor anya és Drake, az apám elváltak. Azóta nem is láttam. Két évvel ezelőtt jelentkezett először, hogy bejelentse van egy 23 éves lánya, Adele. Gyűlölöm az apám. Szó nélkül hagyta ott anyát két rakoncátlan, tizenévessel akik akkor élték a vad korszakukat és utána nem is hallottunk róla ismét semmit. Egy éve találkoztam először Adele-lel, akkor a bárba pedig azért jött, hogy megmondja apám rákos-mesélte közben pedig végig simogatta a combom.
-Tegnap felhívott Adele. Azt mondta, hogy apám állapota javult, de még mindig kemoterápián van.
-Melyik kórházban van?-kérdeztem.
-Itt a belvárosban-vonta meg a vállát.
-Harry, téged tényleg nem érdekel, hogy az apád halálos beteg?
-Őt se érdekelte, hogy mi van a gyerekeivel-állt fel és bement a konyhába.
-Tudom, hogy nem szereted, de most szüksége van rád. Jobban, mint hinnéd-simogattam meg a hátát és leültem egy székre, Harry pedig ivott egy korty vizet-Kérlek legalább egyszer menj be hozzá-kérleltem mire ő sóhajtott egyet.
-Egyszer, csak egyszer és csak veled vagyok hajlandó bemenni hozzá-jött elém.
-Ha így szeretnéd, így lesz-álltam fel és átöleltem. Az este többi részében, mintha mi sem történt volna beszélgettünk, nevetgéltünk és főztünk egy kis vacsit. Amikor már felváltva ásítoztunk felmentünk Harry szobájába, ő megágyazott addig én lefürödtem és belebújtam egy bő felsőjébe, majd ő is lefürdött.
-Bekened a hátam?-jött ki egy szál alsónadrágban és a kezében egy testápolót tartva. Bólintottam, mire huncut mosollyal a kezembe nyomta a testápolót és a hasára feküdt. A feneke és a dereka közti részbe helyezkedtem és először csak masszíroztam.
-Ahw! Ez isteni-nyögdécselt Harry.
-Látod mikre vagyok képes?
-Inkább érezném-morogta.
-Még nem ismersz eléggé-súgtam halkan a fülébe így teljesen a hátához simultam.
-Ne kínozz!-szólt rám. A hátára nyomtam egy kis testápolót.
-Ez hideg-visított fel.
-Igazán férfias vagy-jegyeztem meg.
-Bizonyítsak?-kérdezte huncutul és a kezét végigsimogatta a combomon. Felnevettem és a nyakát kezdtem puszilgatni majd a hátát. Hallottam Harry férfias nyögéseit, majd egy mozdulattal maga alá gyűrt és vadul csókolt. Szenvedélyes csókunkat a bejárati ajtó kattanása zavarta meg. Ajkaink elváltak egymástól és hallgatózni kezdtünk.
-Ki az?-kérdeztem ijedten.
-Ha nem vetted volna észre épp rajtad fekszem, így gőzöm sincs-nézett le rám. Egyre közelebbről jövő lábdobogást hallottunk majd nyílt az ajtó és felkapcsolódott a lámpa. Ijedtemben felsikítottam, aztán a szemem megszokta a fényt és láttam, hogy csak Harry idióta lakótársa az.
-ÓÓÓ!-nézett rám, majd Harryre-Megzavartam valamit?-vonogatta a szemöldökét.
-Nem-szállt le rólam Harry és befeküdt mellém-Épp aludni akartunk.
-Ja, persze-nevetett-Azért bocsi, hogy még csak le se tudtad vetkőztetni ezt a bombázót-kacsintott és kiment a szobából.
-Nagy kár-mosolygott Harry majd nyomott egy utolsó csókot a számra és aludtunk.



2 megjegyzés:

  1. Dejó hogy Harry nem Aids-es :) nagyon cuki rész lett ;) siesss a köviveel! .xx

    VálaszTörlés
  2. szia! meglepi nálam! :D
    http://thedefectivelovefanfiction.blogspot.hu/2014/02/1-dijam.html

    VálaszTörlés