2013. október 3., csütörtök

15.fejezet

Hello! Itt az új rész :) Köszönöm a komikat, nagyon jól esnek és imádlak titeket <3 Jó olvasást! <3

A suli gördülékenyen ment. Nem volt semmi gond. A sok kis csitri persze már sutyorgott, hogy vajon miért nem Josh mellet ülök ebédszünetben, de hát szegény, szerencsétlen kurváknak nincs más dolguk, minthogy pletykáljanak. Josh azt mondta, hogy harcolni fog, hogy ismét az övé legyek és erre nagyon kíváncsi is vagyok. Ebédszünetben amikor épp Bella mesélt Zaynről, egy vörös hajú, piercinges csaj ült le Josh és a haverja közé majd elég feltűnően dobálni kezdte a haját és kihúzta magát, hogy jobban belássanak a hatalmas melleihez. Josh-t néztem, hogy mit fog reagálni, de egyszerűen csak kiröhögte és elküldte jó hangosan melegebb égtájak felé. A két héttel ezelőtti Josh már rég nem itt lenne, hanem valamelyik női mosdóban dugná a kis vöröskét. Most épp Harry házához vezetek és gondolkodom, hogy elmondjam-e neki ezt az Emily-Josh sztorit. Becsöngetek és Anne nyit ajtót aki amint meglát felvidul a tekintete és mosolyogni kezd.
-Szia Abby-ad két puszit és beljebb megyek. Felakasztom a kabátom és bemegyek a nappaliba.
-Szia Gemma-köszönök mire a szőkeség összerezzen ijedtében és rám pillant. Őt is üdvözlöm két puszival és Harryről érdeklődöm.
-Fent van a szobájában...-mutat fel a lépcsőn Anne-...De itt van Emily is. Harry barátnője-mondta Anne nekem pedig hatalmas gombóc lesz a torkomban. Most vajon azért jött ide Emily, hogy kitálaljon mindent Harrynek, vagy csak dugni akar.
-Tudom ki az az Emily-mosolyogtam rájuk-Már volt szerencsém megismerni.
-Nekem totál nem szimpatikus-ül le a kanapéra Anne, Gemma mellé így én is leültem velük szembe egy kis fotelba.
-Én egyenesen gyűlölöm, de ha a tesóm tőle boldog akkor áldásom rájuk-mondta cuki mosollyal Gemma és ez az a mondat ami miatt hányingerem lett.
-Mondjuk amikor Emily megjött elég feszült volt.
-Ki?-tértem vissza a valóságba és próbáltam nem rosszul lenni.
-Emily-mondta Anne és valami zörgő, csattogó hangot hallottunk. Gemma felpattant és felsietett az emeltre mi, Anneval pedig siettünk utána. Gemma kopogás nélkül tört Harry-ékre..és az ágyban voltak...meztelenül. Ezek szerint a kis kurva nem azért jött, hogy elmondja az igazat.
-Hali-intett zavartan Gemma.
-Mi a francot kerestek itt?-hallottam Harry mérges hangját.
-Fura hangokat hallottam így feljöttem megnézni minden rendben van-e, de már megyek is-hátrált Gemma és bezárta a szoba ajtaját.
-Én azt hiszem most haza megyek-mutattam le az ajtóra zavartan. Amit az előbb láttam...nem tudom szavakba önteni. Ahogy Emily ott feküdt Harry alatt meztelenül és szexeltek...gyomorforgató, főleg, hogy tudom Emily nem is szereti igazán Harryt. Egy hangos nyögés térített vissza ismét a világba ami az ajtó mögül szűrődött ki Emily undorító száján. Lementem a lépcsőn, felvettem a dzsekim, elköszöntem Gemmáéktól és kiléptem a hűvös, őszi levegőre. Délután négy óra volt így úgy döntöttem elmegyek a plázába és vásárolgatok egy picit. Este 9-re estem haza dögfáradtan.
-Kicsim-jött hozzám nagyi-Hol voltál? Azt hittem hamar hazajössz és nekikezdhetünk a pakolásnak.
-Fontos elintézni valóm volt-ültem le fáradtam a tévé elé és kapcsolgatni kezdtem.
-A plázában volt ez a fontos elintéznivaló?-nézett nagyi a 6 darab szatyorra amik tele voltak ruhákkal. Nem vagyunk és soha nem is voltunk gazdagok, de amit akartam mindig megkaptam. A szüleim egy házat és több millió forintot hagytak rám. Egy évvel ezelőtt írták meg a végrendeletüket, hogyha meghalnak nekem semmi problémám ne legyen.
-Utána mentem vásárolni-hazudtam és inkább felmentem a szobámba.
... Másnap reggel
-Szi a Abby-intett lazán Josh. A suli előtt beszélgetett a haverjaival. Elmentem melletük és visszaköszöntem
-Szia-mosolyogtam és a büfébe mentem ahol már a barátosnőm a sorban állt.
-Tegnap elmentem Harryékhez-vágtam bele a középébe köszönés nélkül.
-És mi volt?
-Ott volt Emily és épp dugtak-meséltem röviden a tegnap estét
-Tehát nem mondta el a kis ribanc-fizette ki a kávéját és mentünk a földrajz teremhez.
-Nem, de este ismét elmegyek hozzájuk, és elmondok mindet-mondtam és akkor nekem jött valaki a kávém pedig a földön folyt szét.
-Nem látsz a szemedtől?-néztem a nekem jövőre és megtorpantam. Egy szőke hajú, gyönyörű kék szemű srác nézett rám sajnálattal.


1 megjegyzés: