2013. október 19., szombat

17.fejezet

Sziasztok! Nagyon elvagyok fáradva és szinte nem érzem a lábam, de meghoztam nektek a következő részt úgyhogy jó olvasást:) Remélem azért pár komit kapok ;)

-Az igazgató a nagybátyám-nyögte ki végre.
-Hogy ki?-kérdeztem meglepődve.
-A nagybátyám-ismételte meg.
-Huhh...-sóhajtottam fel-És a szőkeség milyen büntetést kapott?
-Niall? Ő a második félévben fogja takarítani a tantermünket én pedig ebben a félévben, ugyanis az osztálytársunk lett-mondta Josh.
-Niall? Na mindegy-legyintettem-Miért támadtál neki legelőször?
-Láttam, hogy neked megy és kiöntöd a kávét, majd valamit magyarázott neked és felment bennem a pumpa-mondta zavartan-Ha nem állítasz le már elsőre szétverem a pofáját, de amikor csitrinek nevezett ott betelt a pohár-nézett a szemembe elsötétült szemekkel.
-Szeretlek Abby és nem hagyom, hogy bárki így beszéljen veled-simított a fülem mögé egy zavaró tincset.
-Amióta szakítottunk hány lánnyal flörtöltél esetleg megdugtál?-törtem meg a romantikus pillanatot.
-Egyel sem-a szemében őszinteséget láttam, de mégse tudtam neki hinni. Ismerem Josh-t tudom, hogy nem bírja magát türtőztetni ha egy csinos lány van a közelében.
-Nem hiszel nekem ugye?-nézett rám csillogó szemekkel -Kérdezz meg bárkit!-mondta és ez jó ötletnek tűnt.
-Talán majd megkérdezek valakit-mondtam titokzatosan -De most mennem kell órára. Szia-köszöntem el és benéztem az ebédlőbe ott van- e még Bella. Ott volt és Niallel beszélgetett. Gondoltam had beszélgessenek nekem órára kell mennem így ott hagytam őket. Csak nem olyan buta Bella, hogy bármit is elhisz ennek a Niall gyereknek. Már első látásra amikor felnéztem, hogy ki jött nekem rögtön valami furcsát láttam a szemében és a tetkók meg a piercing még jobban rátesz egy lapáttal.
Miután az utolsó óráról is kicsöngettek úgy döntöttem rögtön Harryhez megyek és elmondom az Emily-Josh sztorit. 15 perc vezetés után oda is értem. Csöngetés után Harry nyitott ajtót egy alsónadrágban. Erre nem voltam felkészülve.
-Szia-intettem, mint egy idióta és beljebb mentem mert kint már kurva hideg volt.
-Hát te?-túrt a hajába és hirtelen késztetést éreztem, hogy én is beletúrjak. Most még helyesebb volt, mint általában és a gyönyörű, kidolgozott felső testével és a tetkóival csak fokozta ezt.
-Öhmm...-hirtelen minden kiesett az agyamból és elfelejtettem miért jöttem, de amikor meghallottam a jellegzetes hangot villámcsapásként tértem vissza a való világba.
-Ki az édesem?-nyávogott(?) Emily és letipegett a lépcsőn Harry sötétkék ingében. Volt egy olyan sejtésem, hogy csak az az ing van rajta és, hogy megzavartam valamit, de leszarom.
-Na jó is, hogy te is itt vagy ugyanis szeretnék elmondani valamit-mosolyogtam Emilyre és megrándult a szeme. Remélem azért annyi esze van, hogy rájöjjön én most elmondok mindent.
-Halljuk-ölelte át Harry Emily vállát.
-Valamelyik nap...már nem is emlékszem pontosan melyik nap, Bellával korán reggel átmentünk hozzájuk és Emily meg Bella szomszédok-meséltem szépen lassan Emily pedig óvatosan rázott egyet a fejével, hogy ne mondjam el-Amikor Bellával kiszálltunk a kocsimból találjátok ki kiket láttunk-mondtam és Harry csak kérdőn nézett rám.
-Emilyt és Josht-mondtam ki Emily pedig már tudta, hogy vége, elmondok mindent.
-Nem is tudtam, hogy ismeritek egymást-nézett Harry Emilyre aki erre csak vicsorgott egyet, mint valami veszett kutya.
-Hohóó-nevettem fel -De még milyen közelről ismerik egymást-mosolyogtam.
-Ezt, hogy érted?-nézett értetlenül Harry a szemembe.
-Emily és Josh lefeküdtek-mondtam lassan, hogy feltudják fogni. Kicsit kínosan éreztem magam amiért ilyen hülyén és gyerekesen viselkedem, de Emily arckifejezése mindent megér. Harry levette a kezét Emily válláról és felé fordult.
-Ez igaz?
-Nem!-tagadta le a hülye csitri.-Nem tudom honnan talált ki ilyen hülyeséget. Soha nem csalnálak meg főleg nem egy olyannal, mint Josh-simogatta meg Harry arcát én pedig fintorogva figyeltem őket.
-Ez mire volt jó Abby?-nézett rám Harry és a szemében valami furcsát láttam, de nem tudtam kivenni mi lehet az.
-De hát ez az igazság-mutattam Emilyre -Csak a pénzért és a jó szexért van veled-nyögtem ki, de láttam, hogy már mindegy. Harry nem nekem hisz hanem a ringyónak és ez szíven ütött.
-Undorító vagy!-köpte a szavakat Harry-Létszíves menj innen és soha ne is lássalak!-mutatott az ajtóra nekem pedig legördült egy könnycsepp az arcomon. Iszonyúan fájt, hogy így beszélt velem és azt mondta soha ne találkozzunk többé.
-Attól, hogy féltékeny vagy, nem kéne ilyen csúnya hazugságokat kitalálnod-nevetett gúnyosan Emily én pedig hátra se nézve hagytam el a házat és csak sírtam. Amikor hazaértem nagyiék nem voltak itthon úgyhogy csak felmentem a szobámba és lefeküdtem az ágyra. Arra lettem figyelmes, hogy a szemem egyre jobban csukódik le és elalszom.
A telefonom csörgésére keltem. Hirtelen azt hittem reggel van és az ébresztőm az, de amikor kinéztem az ablakon és korom feketeség volt megnyugodtam, hogy még aludhatok, miután kinyírtam az az embert, aki hajnalok hajnalán hív.
-Ki vagy?-szóltam bele rekedten.
-Én vagyok az Gemma-hallottam meg Gemma hangját és felültem az ágyban.
-Miért hívsz ilyen későn? Valami baj van?-kérdeztem rosszat sejtve.
-Ne haragudj, hogy ilyen későn hívlak, de elég nagy baj van.
-Mi történt?-kérdeztem ijedten.
-Harry és Emily este elmentek valahova és amikor Harry hazajött egyedül, iszonyú mérges volt és azóta a szobájában van bezárkózva. Reccsenést hallottunk és kiabált valamit majd megint valami fura hangot hallottunk. Kopogtunk a szobája ajtaján, hogy nyissa ki és mondja el mi történt, de csak belerúgott egy hatalmasat az ajtóba és téged hívogatott, hogy ő mekkora hülye és megbántott téged-mondta Gemma és ekkor hallottam, hogy valami eltört a háttérben. Felugrottam az ágyról és már kaptam is föl a cipőmet.
-Oda megyek-mondtam a telefonba és letettem.






2 megjegyzés: