2013. november 25., hétfő

22.fejezet

Sziasztok! Sok-sok idő után ismét itt vagyok egy új résszel. Ne haragudjatok, hogy nem hoztam hamarabb, de rengeteget kell tanulnom mert felvételi meg stb. Remélem azért tetszeni fog és hagytok magatok után egy kis értékelést:) Jó olvasást, puszii

Amíg Josh elment fürdeni Bellával megágyaztunk, aztán Bella és én is lefürödtünk majd befeküdtünk a helyünkre.
-Josh oltsd már le a villanyt kérlek-szóltam a földön fekvő fiúnak hisz ő volt legközelebb az éjjeli szekrényen elhelyezkedő lámpához.
-Abby a könyököd a hátamban van-nyögött fel a nekem háttal fekvő barátnőm miközben a szobába sötétség telepedett.
-Hihetetlen-morgott Josh-Ti egy öt személyes ágyon nem fértek el ketten, nekem meg a földön kell aludnom-hőbörgött Josh mi pedig csak nevettünk. Bella egy idő után megunta, hogy nem férünk el és mindig lökdössük egymást így egy mozdulattal lelökött Josh mellé.
-Megjöttem!-nevettem Joshra és csak reméltem, hogy még nem aludt el.
-Hello-éreztem leheletét arcomon amiből arra következtettem, hogy rohadt közel vagyunk egymáshoz. Nem tudtam mit mondjak vagy csináljak, de Bella megelőzött ugyanis elkezdett szuszogni elég nagy hangerővel.
-Te is hallod?-suttogta Josh.
-Mi ez, medve?-nevettem fel.
-Elaludt.- Egy perc néma csend után megszólaltam.
-Josh?!
-Hmm?
-Fázok.
-Gyere bújj ide!-éreztem, hogy közelebb jön, de én is közelebb csúsztam így a testünk összeért. Betakart a takaróval és átölelt a két karjával és simogatni kezdte a hátam, derekam, karom.
-Szeretlek Abby-fogta meg az állam így kénytelen voltam felnézni rá. A szánk csak pár milliméterre volt egymástól majd én húzódtam közelebb és megcsókoltam. Először lassan majd egyre vadabbul csókolt. Később utat tört a nyelve is. Imádtam az ajkát és istenien csókolt.
-Hiányzott a szád-nyomott egy utolsó puszit a számra.
-Csak a szám?-incselkedtem.
-Hiányzott a szád. Hiányzott a két gyönyörű kék szemed. Hiányzott a füled alatti csókolni való, puha bőr. Hiányzott a harapdálni való nyakad. Hiányzott az illatod. Hiányzott a hangod. Hiányzott a humorod. Hiányoztál, Abby-suttogta majd mégegyszer megcsókolt és ott, a karjai között aludtam el.
...
-ABBY???!-keltem fel barátnőm éles sikítására. A függönyökön már átvilágított a nap.
-Abby hol vagy??-üvöltött ismét. Josh mellkasán feküdtem, a keze a hátamon volt. Bella üvöltésére ő is mocorogni kezdett.
-Itt vagyok te idióta, ne sikongass már-vakartam meg a homlokom, mert belesajdult a kiabálásba. Bella feje bukkant fel az ágy szélén majd alaposan végigmért minket és elvigyorodott.
-Te egész éjszaka ott, lent feküdtél?-vonta fel a szemöldökét még mindig vigyorogva
-Aha-simogattam meg Josh mellkasát amitől libabőrös lett.
-Újra együtt vagytok?-mutatott rám majd Joshra. Josh bólintott és megpuszilta a homlokom mire Bella vigyora ha lehetséges még nagyobb lett. Később, nagy nehezen kikeltünk az ágyból, vagyis a matracról és lementünk a konyhába. Bella be is szaladt a konyhába, mert állítása szerint meggy(?)illatot érzett. Josh megfogta a karom és magához húzott a lépcső tetején. Átkarolta a derekam én meg a nyakát.
-Van egy meglepetésem-suttogta a számba.
-Mi az?-kíváncsiskodtam.
-Ha elmondanám nem lenne meglepetés-nyomott egy puszit a számra.
-Naaa- nyaggattam hátha mégis megsajnál és elmondja.
-Este nyolcra gyere át-kacsintott-Adam a csajánál alszik-bólintottam és lustán megcsókoltam. Miután elváltunk egymástól mi is bementünk a konyhába ahol semmiféle meggy illat nem volt. Kinyitottam a hűtőt és szétnéztem benne. Joshal csináltunk pár pirítóst majd miután befaltuk Bella el  ment Zaynhez, Josh pedig egy "készülnöm kell az estére" indokkal húzott el úgyhogy mivel üres volt a ház csináltam popcornt, gumicukrot és a kanapén elterülve tartottam egy sorozatmaratont a Szex és New York-ból.

2 megjegyzés:

  1. I.M.Á.D.T.A.M. ez elég?:D Na jó írok megint valami szépet:D az első sornál röhögő görcsöt kaptam hogy miért?:D Mert hát én úgy értelmeztem hogy Josh Bellával ment el fürdeni...:D Segáz amúgy pedig örülök hogy kibékült az általam elnevezett Jabby páros (ha nem értenéd Josh és Abby) DEE a Habbynek (tudom nem vagyok komplett:D) jobban örülnék öhm most ennyire futotta remélem megfelel siess a kövivel puszillak...:)
    U.i.:jó nyiltnapozát hn-ra:))))

    VálaszTörlés
  2. Imádooom! Újra együtt vannak úgy örülök. :DD siess a kövivel

    VálaszTörlés