2013. december 20., péntek

26.fejezet

Ez egy nagyon rövid rész lett, de mivel az előző két részhez se kaptam visszajelzést, hogy tetszik vagy sem így most csak ennyi jár ;) ha kapok 2 kommentet ehhez, akkor még karácsony előtt kaptok egy extra hosszú részt!! Jó olvasást! puszi

-Szóval újra szingli vagy?-kérdezte Bella. Miután Josh elment, összeszedtem magam és áthívtam barátnőmet.
-Igen-bólintottam.
-Abby, elmegyünk a tetkószalonba?-váltott hirtelen témát.
-Minek?-kérdeztem vissza.
-Vajon tetkószalonba miért mennek az emberek...gondoltam síelhetnénk egyet a szalonba-mondta a végére nevetve én meg megdobtam egy párnával.
-Milyen tetkót szeretnél?-kíváncsiskodtam.
-Egy végtelen jelet a csuklómra-mutatott a még üres bőrfelületre.
-Felőlem mehetünk-vontam vállat, mire Bella tapsikolva felállt és ugrálni kezdett örömében. Ez hülye!!
...
A belépésünket egy kis csilingelő csengőszó jelezte London egyik leghíresebb tetkószalonjába. Bella lebeszélt mindent a sráccal, így el is kezdték a végtelen jeles tetkót, én pedig addig körülnéztem. Egy hosszú, fekete hajú srác épp egy srác hasára vart valami nagy motívumot. A hajas srác pont akkor végzett a tetkóval így a páciens felült és végignéztem a testén. Izmos, és ugyanolyan tetkói voltak, mint Harrynek. Jellegzetes bakancs megegyezik, szexistenhez illő test megegyezik, imádnivaló tetkók megegyeznek... Jaj ne!! Kérlek szépen ne! Miért? Miért botlok bele úton, útfélen?! Amikor ő is észrevett ugyan az a gyönyörű mosoly terült szét az arcán, mint tegnap este. Miután észrevette, hogy kidolgozott testét nézem, vizsgálgatom a mosolya még nagyobb lett így előjöttek a cuki gödröcskéi, a gyomromban pedig az az ismerős görcs jött elő. Egy laza kézmozdulattal intett, és felvette a felsőjét. Ohh...pedig néztem volna még egy ideig.
-Abby!-szólított barátnőm mire észbe kaptam a bámulásból és rá pillantottam.
-Merre jártál?-kérdezte nevetve.
-Itt a közelben-mosolyogtam Bellára.
-Sziasztok lányok-szólalt meg mögülem Harry. Az orromat hirtelen Harry jellegzetes illata csapta meg amitől görcsbe rándult a gyomrom...ismét.
-Abby, válthatnánk pár szót?
-Mondd!
-Mármint négyszemközt-bökte meg a vállam.
-Ne bökdöss!-álltam fel. Elmenetünk a bejárati ajtóhoz és kérdőn néztem rá.
-Haragszol rám, Abby?-nézett le rám.
-Nem! Csak undorodom tőled.
-Mert lefeküdtem pár lánnyal?
-Pár? Én a százat nem párnak nevezném-horkantam fel.
-Miért zavar az téged, hogy én hány lánnyal feküdtem le? Miután Emily megcsalt kicsit kirúgtam a hámból. És?Fiatal vagyok, élvezem az életet.
-Egyáltalán nem zavar! Csak gondolj bele mit érezhetnek azok a lányok akiket megdugsz és utána kihajítod őket, mint macskát szarni. Mi lesz ha a te lányod is bele esik ebbe a hibába? Bár, ha így folytatod soha nem lesz normális családod-böktem ki. Legszívesebben visszaszívtam volna, de már teljesen mindegy volt. A szavak ömlöttek belőlem.
-Csalódtam benned Harry! Én egy aranyos, helyes fiút ismertem meg ezelőtt pár hónappal, és egyik pillanatról a másikra, villámcsapásként átváltoztál egy teljesen más emberré. Ha ilyen a valódi éned akkor inkább nem kérek a barátságodból-tört ki belőlem minden ő pedig pislogás nélkül nézett.
-Mehetünk, Abby?-jött mellém Bella akinek már ott volt a csuklóján a fehér kötés alatta meg a legújabb tetkója.
-Most hogy Josh elment, új pasira kel vadászni-poénkodott Bellácska.
-Elment Josh?-csillant fel hirtelen gyönyörű zöld szeme.
-El-bólintott Bella
-Hova?
-Nem mindegy-csattantam föl.
- Amerikába egy progi focicsapathoz-csacsogott Bella én pedig  azt hittem kinyomom a szemét ott rögtön.
-Ez igaz?-jött közelebb, de megállítottam.
-Nem szeretném, ha az életem része lennél úgyhogy létszíves töröld ki a számom, és törölj ki mindenhonnan, de legfőképp innen-böktem a fejére, és Bellát kiráncigálva beültünk az autómba és haza vezettem.

2 megjegyzés: