2013. október 30., szerda

19.fejezet

Sziasztok! Az előző részhez egy komit kaptam így gondolom nem nyerte el a tetszéseteket, de majd hátha ez tetszeni fog és írtok véleményt :) Ha bármi mondanivalód, esetleg ötleted van a bloggal kapcsolatban nyugodtan írd le komiba :D Jó olvasást!

Az éjszakám Harry mellett elég érdekes volt. Még körülbelül fél óráig csöndben, összekulcsolt ujjakkal feküdtünk aztán hallottam, hogy a légzése egyenletessé válik és szuszogni kezd, így a kezét elengedtem és megmozgattam az elgémberedett ujjaim. Hátat fordítva az alvó Harrynek végre én is becsuktam a szemem és aludni próbáltam, de akkor elkezdett horkolni. Most nem tudom, hogy ez az alkoholnak köszönhető vagy alapból minden éjszaka így horkol, de ez szörnyű! Felé fordultam és megbökdöstem a hátát mire ő csak horkantott egyet.
-Harry!-mondtam erélyes hangon mire sóhajtott egyet és átfordult a másik oldalára így szemben volt velem.
Kettő perc nem telt el ismét horkolt.
-Harry az isten szerelmére fogd már be!-ültem fel és most vagy meghallotta vagy valami csoda folytán, de abbahagyta így eltudtam aludni.
Arra keltem, hogy valaki a hajam birizgálja és egy apró puszit ad a homlokomra. Óvatosan kinyitottam a szemem. Valami meleg, de kissé kemény valamin volt a fejem. A takaróm félig rajtam félig a földön hevert. Felnéztem, hogy mi az amin épp fekszem és egy gyönyörűen csillogó zöld szempárba botlottam.
-Jóreggelt-mosolygott mire lenéztem és Harry mellkasán feküdtem a lábunk pedig össze volt gabalyodva. Álmos voltam így csak visszamosolyogtam és visszatettem a fejem az izmos mellkasára ő pedig két kézzel körbefogott így teljes biztonságban éreztem magam. A teste meleg, szinte forró volt és a kidolgozott, tetoválásos karja és hasa, te jó isten! Ez így korán reggel nekem kicsit sok volt. A testem minden egyes porcikájával éreztem az övét. A combunk összesimult, a pólóm ami Harryé kissé felcsúszott. A derekamra fonódó kezének hüvelykujja lassú, megnyugtató köröket írt le a pólóm szegélyénél. Minden kör egy kicsit feljebb csúsztatta az anyagot, feltárva a bőrömet, amíg végül az ujja a csípőmhöz ért. Forró volt. Az ajtó nyitódására gyorsan elrebbentünk egymástól és visszafeküdtem az én részemre az ágyon.
-Jóreggelt fiatalok!-jött be Anne egy hatalmas nagy tálcával a kezében amit le is rakott az ölembe-Hoztam egy kis reggelit nektek-mosolygott aranyosan és ki is ment. A tálcán volt gabonapehely, nutellás kenyér és gyümölcsök. Ahogy néztem ezeket a gyönyörűségeket a hasam jelezte, hogy szeretne ezek közül valamit bent látni. Harry elvette az egyik tányért amibe tej és gabonapehely volt, én pedig a nutellás kenyeret és raktam rá epret és banánt. Evés közben nem sokat beszélgettünk, miután megreggeliztünk felvettem a tegnapi ruhám és azt terveztem, hogy haza megyek.
-Én azt hiszem most megyek-mutattam az ajtó felé.
-Köszönök mindent Abby. Köszönöm, hogy az éjszaka közepén ide rohantál és, hogy itt maradtál velem-jött közelebb és szorosan átölelt. Beszippantottam isteni illatát és lementünk a földszintre. Elköszöntem mindenkitől és kifelé indultam amikor Harry megállított.
-Elmegyek ma Emily-hez-érintette meg a karom.
-Minek?
-Szakítani vele-mondta mire bólintottam.
-Rendben. Szia-mentem ki az ajtón és haza sétáltam. Csütörtök volt ami azt jelentette, hogy suli van, de úgy döntöttem, hogy az utolsó két órára már nem megyek be. Otthon nagyi a bevásárló listát írta, nagyapám pedig a tévé előtt lustálkodott.
-Abby, kislányom te vagy az?-hallottam meg nagyi vékony hangját a konyha felől.
-Nem! A Mikulás-akasztottam fel a kabátom a fogasra és bementem a konyhába.
-De szemtelen lettél-nézett rám én pedig csak leültem a bárszékre és elvettem egy almát.
-Ma megnézem az új házam-haraptam bele az almába.
-Na ez nagyszerű!-pattant fel nagyi a székről, már amennyire a nagyik feltudnak pattanni egy bárszékről.
-Eljössz velem? Azt se tudom merre van.
-Persze drágám, de előtte ugorjunk már be a piacra-lobogtatta előttem a bevásárló listát, mint valami győzelmi zászlót. "ugorjunk már be a piacra" azt hittem 10 perc alatt megveszünk mindent erre még egy óra múlva is a piacon kóboroltunk egy nyomorult répa után keresgélve. Végre megvettünk mindent ami a listára fel volt írva így beszálltunk a kocsimba és elindultunk az új házamhoz. Nagyi remek GPS lenne.
-Napsugaram itt fordulj balra-mondta és én fordultam is amikor sikoltott egyet és bejelentette, hogy jobbra kellett volna menni. Fél óra kocsikázás után végre megérkeztünk a házamhoz. Két emeletes, kívül világos narancssárga színű ház egy kis kerttel. Csodálatos volt! Nagyi kinyitotta az ajtót és beléptünk. Egy kis előszobába találtuk magunkat  ahonnan nyílt egy nappali, balra egy 5 lépcsőfokos lépcső és az emeleten 3 szoba. A nappaliból balra vezető út a konyhába vezetett. Talán ez a második legnagyobb hely. Az első a nappali. Modern bútorok vannak mindenhol és akár már most be lehetne költözni. A konyha minden elektronikai cuccal fel van szerelkezve amire szükségem lehet. A nappaliban van egy bőr kanapé és a két oldalán bőr fotelek, egy nagy tévé a körülette lévő polcokon pedig töménytelen DVD és Playstation játékok. Az emeleten 3 szoba. Két háló és egy vendég szoba. Mind gyönyörű és eldöntöttem, hogy már ma elkezdek pakolászni otthon, hogy minél hamarabb ide tudjak költözni. A telefonom csörgése zavart meg a nézelődésemben.





2 megjegyzés: