2013. december 30., hétfő

29.fejezet

Sziasztok! Nem rosszindulatból, de van 5 rendszeres olvasóm és néha néha kapok csak 1-2 kommentet :( Mi ennek az oka? Azért én hoztam egy kis új részt, remélem ez tetszeni fog:) Jó olvasást, és Boldog, sikerekben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek!

-Bejössz?-nyitotta ki az ajtót Harry. Bólintottam és utána mentem.
-Anya?!Gemma?!Valaki?!-kiabált, hogy megtudja van-e itthon valaki, de nem jött válasz így arra jutottunk, hogy egyedül vagyunk a házban.
-Öhm, Harry?Talán nem melegítőbe kéne mennünk vásárolni-mutattam a ruhánkra.
-Ja, lehet-nevetett fel majd beletúrt a hajába és hátratúrta.-Gyere!-mentünk fel az emeletre. Bevezetett a szobájába. Nem csak ő maga, de a szobája is elég sokat változott. Az íróasztalon egy közös kép van róla és rólam ami még a barátságunk elején készült. Mellette pedig egy másik kép amin Anne és Gemma ölelik egymást. Eléggé meglepett, hogy a közös képünk kivan téve az íróasztalára.
-Hozok neked ruhát-ment ki, majd fél perc múlva egy farmerral és egy fehér pólóval érkezett vissza. Bementem a fürdőbe, átöltöztem majd valami rejtett úton elmentünk a garázsig és bepattantunk Harry Range Rover-jába. Irtó dögösnek tartom ha egy pasi vezet, na de Harry...be kéne tiltani. Egy pillanatig levegőt is elfelejtettem venni annyira bámultam. Egy fejrázással észbe kaptam.
-A szülinapomon mondtad, hogy van egy lány aki tetszik-néztem rá, ő bólintott, hogy emlékszik-Hogy megy a becserkészése?
-Azt hiszem elég jól-nézett mélyen a szemembe, de azonnal vissza is tekintett az útra.
Szerencsére mindenkinek meg tudtam venni az ajándékokat és Harry is vett egy két ajándékot. Nagyinak és papinak egy spanyolországi nyaralást vettem szilveszterre. Niall-nek mivel ír származású, és már nem is egyszer mondta mennyire szeretne egy ír zászlós gitárpengetőt ezért megvettem neki. Liam-nek egy rohadt szexi bakancsot vettem mivel bakancsmániás. Bellának egy méregdrága parfümöt, Zayn-nek pedig egy hógömböt amiben hármunk(Bella, Zayn és én) fotója látható. Harrynek pedig titokban vettem egy hozzáillő Rolex órát. Harry meghívott egy sajtburgerre majd hazafuvarozott,  az én saját házamhoz. Bejött, körülnézett majd ment is mivel találkozója volt valakivel. Unalmamba becsomagoltam az ajándékokat, és jól eldugtam őket nehogy bárki megtalálja.
...
Karácsony napja!!! Felvettem a köntösöm és lementem a konyhába. Csináltam magamnak kávét, majd felvettem egy csinos koktélruhát és átmentem nagyiékhoz. Amint beléptem az ajtón isteni illatok csapták meg az orrom.
-Abby, drágám de jó, hogy itt vagy-mosolygott rám-Kéne egy kis segítség-mutatott a félkész húsokra. a karácsony estét itt töltöm nagyiéknak. Fél háromig meg sem álltunk. Majd miután majdnem készen lettek az ennivalók elkezdtük kidíszíteni a házat, kívülről belülről és már este hat óra volt. Gyönyörű szépen megterítettünk és elfogyasztottunk a karácsonyi vacsorát, aztán jöhetett az ajándékosztás. Először én bontottam ki a közös ajándékukat ami egy gyönyörű szép tengerkék koktélruha volt.
-Úristen, imádom!-visítottam fel-Köszönöm szépen-öleltem meg őket, majd odaadtam az ő ajándékukat is.
-Ez egy...-remegett meg nagyi keze.
-Repülőjegy Spanyolországba-bólintottam-Harmincadikán indultok, ötödikén jöttök haza, és én állok mindent.
-Ohh, Abby-törölt le egy könnycseppet nagyi.
-Nem árt egy kis pihenés-öleltem át őket.
-És te?
-Majd Belláékkal szilveszterezek-simogattam meg a hátát-Minden rendben lesz. Ne aggódjatok, csak élvezzétek a napsütést Spanyolország tengerpartján.
Miután minden ajándékot kicsomagoltunk lepihentünk a kanapéra és megnéztünk egy karácsonyi filmet. Már a vége felé járt a film, amikor csöngettek. Felálltam és kinyitottam mivel ahogy láttam nagyiék nagyon élvezik a filmet.
-Boldog karácsonyt!!-üvöltött Bella amint kinyílt az ajtó. Bella, Zayn, Liam, Niall és Harry álltak hatalmas ajándékcsomagokkal a kezükben.
-Hát ti?-kérdeztem tágra nyílt szemekkel a meglepetéstől.
-Először a házadhoz mentünk, de csak a vad házőrződ ugatott, így gondoltuk itt vagy-jött be Bella és ledobta a csomagokat a földre.
-Liam azt tippelte elutaztál Joshoz Amerikába-nevetett Niall és két puszival üdvözölt miután ő is ledobta az ajándékokat egy kupacba. Harryre néztem aki annyira erősen fogta a csomagokat, hogy az ujjbegyei kifehéredtek.
-Minden rendben?-csuktam be az ajtót. Mindenki rám nézett, vajon kinek mondhattam, de csak Harryt néztem ahogy pislogás nélkül néz a szemembe. A szemében düh és megnyugvás keveréke látszott.
-Hogyne csak rohadt nehezek az ajándékaitok-nézett a társaságra, és a szeméből már semmit nem tudtam kivenni.
-Abby ki csöngetett?-motyogta nagyi, de szemét le se vette a tévéről.
-Egy prostituált nagyapát kereste-válaszoltam mire mindenki furán nézett rám.
-Rendben-mondta nagyi, majd pár pillanat múlva észbe kapott és felpattant a kanapéról -Micsoda?Oh, sziasztok-vette észre barátaimat.
-Abby, ez nem vicces-mondta komoly fejjel nagyi, de a szája sarkában ott motoszkált egy kis mosoly.
-Nagyon benne voltál a tévézésbe-nevettem fel mire végre nagyi is elnevette magát.
-Üljetek le-mutatott a kanapéra-Hozok egy kis süteményt-szaladt be a konyhába.
-Szerintem adjuk is oda az ajándékokat-tapsikolt Bella izgatottan amivel mindenki egyetértett. Felszaladtam a szobámba az ajándékokért majd mire visszaértem már a karácsonyfa alatt állt több tíz ajándékcsomag.
Niall kezdte, majd Liam, Bella, Harry és zárta a sort Zayn. Mindenkinek levakarhatatlan mosoly volt az arcán így arra következtettem örültek az ajándékaimnak. Most jöttem én. Először Bella nyomott a kezembe egy dobozt. Egy fekete imádni való magassarkú volt, ami nem két dollár lehetett. A következő Liam volt. Egy cipős doboz volt a csomagoló papír alatt ismét, majd levettem a tetejét és egy iPhone5 volt benne. Nagy nevetések közepette megköszöntem. Niall-től egy hatalmas plüss macit kaptam, ami majdnem nagyobb volt nálam. Zayntől egy nyaklánc-karkötő kombinációt kaptam majd Harry ajándéka következett. Kicsomagoltam és egy gyönyörű ráska volt Chanel felirattal. Na ne!! Belekukkantottam és egy lélegzetelállító fekete fehér Chanel ruha volt benne.
-Harry-néztem rá-Ez...Ez..Gyönyörű!Köszönöm!-odamentem hozzá, megfogta a derekam és közel húzott magához. A kezem izmos mellkasára tettem. Éreztem milyen gyorsan ver a szíve.
-ÚÚÚ-tapsikolt Bella-Izzik a levegő-mosolygott, majd Zayn meglökte az oldalát és Bella elkussolt.
-Szeretném ha ez lenne rajtad szilveszter éjjel-suttogta lenézve a számra-És velem töltenéd az év utolsó és első napját-éreztem az arcomon meleg leheletét. Nem tudtam megszólalni olyan közel volt ezért csak bólintottam.



3 megjegyzés:

  1. Nagyoooon jo siess a kovivel :)))

    VálaszTörlés
  2. Úú nagyoon imádom:))) igaz nem szóltál de huuu i'm love in it;) remélem emlékszel:D

    VálaszTörlés
  3. úristen tökély lett!!! :o kövit de azonnal :D mikor jön? szilveszter! :P Harry ahw de cuki volt :3 mondjuk ő mindig az :D áá izgulooooo
    k!!!

    VálaszTörlés