2013. augusztus 10., szombat

3.fejezet

El vagyok keseredve :(( Nem kapok visszajelzéseket a bloggal kapcsolatban így nem tudom tetszik-e nektek, úgyhogy nagyon örülnék ha írnátok pár komit, hogy eddig milyen a blog. Addig is itt van a 3.fejezet :)) Jó olvasását <3

Az ébresztőm csörgésére keltem. Felöltöztem, lementem enni és már mentem is suliba.
-Szia Abby-köszönt Josh a suli bejáratánál azzal a jellegzetes, huncut mosolyával amivel eddig minden lányt levett a lábáról.
-Szia Josh-kerültem ki és bementem az épületbe. Felmentem a termünkbe és leültem a helyemre Bella pedig hátra fordult.
-Képzeld mi történt-kezdte Bella én pedig közelharcot vívtam a colás üveggel majd mikor sikerült kinyitnom egy büszke mosollyal bele ittam.
-Tegnap este lefeküdtem Joshal-mondta ki én pedig ami cola a számba volt mind kiköptem egyenesen Bella arcára. Mindenki felénk fordult, de én csak felálltam és húztam magam után Bellát a női mosdóig. Amíg én benéztem mindegyik fülke alá, hogy nincs-e itt valaki addig Josh legfrissebb szexpartnere megmosta az arcát.
-Na szóval mivan?-néztem rá idegesen.
-Lefeküdtem Joshal-mondta ki ismét amitől kirázott a hideg.
-Ezt most nem mondod komolyan!
-De-de várj! Miután részese voltam életem legjobb és legvadabb szeretkezésében el akart küldeni, de előtte még rólad érdeklődött.
-Rólam?-néztem rá furán
-Megkérdezte, hogy ismerlek-e, mondtam, hogy nem és kiöntötte a szívét-kezdte el a hülye meséjét.
-Mondd már értelmesebben az Isten áldjon meg!-üvöltöttem idegesen.
-Szerelmes beléd!-nyögte ki mire felnevettem.
-Jó vicc! Majdnem elhittem.
-Héé Abby! Komolyan mondtam! Miért szórakoznék veled? Elmesélt mindent. Az első naptól kezdve tetszel neki, de te rá sem néztél így lefeküdt pár lánnyal hátha féltékeny leszel, de te le se szartad, de megtetszett neki, hogy érzelem mentesen szexelhet mindenféle riheronggyal így ez lett belőle és azt is mondta, hogy miattad lett ilyen-mondta mire elképedve mentem a csaphoz és lelocsoltam a fejem jéghideg vízzel. Mi az, hogy miattam lett ilyen aljas 'minden nőt megdugok' srác? Ez undorító, hogy még rám akarja fogni, hogy miattam lett ilyen amilyen. Ez beteg! Szerintem beverte a fejét miközben Bellát dugta. A csengő zavarta meg gondolkozásomat így visszamentünk a terembe. Egész órán csak Joshra tudtam gondolni meg amiket Bella mondott. Rápillantottam. Hanyagul ült a padjában és a füzetébe firkálgatott. Meg mondom az őszintét mikor életemben először megláttam Josht nagyon megtetszett, de aztán jöttek a csitrik és sorba döntötte meg őket így lemondtam róla. Már csak arra lettem figyelmes, hogy kimegy a tanár a teremből és Bella hátra fordul. Épp mondani akart valamit amikor Josh lépett a padomhoz.
-Beszélhetnénk?-nézett le rám, felálltam és odébb mentünk. Kérdőn néztem rá.
-Mondott neked rólam valamit Bella?-vágott rögtön bele a közepébe. Látta, hogy együtt jöttünk vissza a terembe és kezdünk jóba lenni így aggodalmat véltem felfedezni a szemeiben.
-Nem! Miért kellett volna?-néztem bele szemeibe mire láttam rajta, hogy megkönnyebbül és megrántotta a vállát.
-Lehet-kacsintott és kiment a haverjaival a szünetre. Visszamentem Bellához és elmeséltem neki mi volt.
-Nincs kedved suli után eljönni velem a Starbucksba? Semmi kedvem haza menni. Minden anyáékra emlékeztet.
-De, szívesen-egyezett bele mosolyogva.
...
Miután az utolsó óráról is kicsöngettek elindultunk a Starbuckba, de a suli előtt ott volt egy ismerős motor egy még ismerősebb, göndör hajú sráccal. Fejét most nem díszítette semmi így láthattam göndör fürtjeit. Farmerbe és fehér izom pólóba volt így kilátás nyílt a rengeteg tetkójára. Rengeteg volt a karján és épphogy kivillant egy madár is a mellkasáról. Az iskolába járó szőke picsák mind ott legyeskedtek Harry körül. Hát megértem. Kikúrt helyes volt!!!
-Te jó isten!!-fogta meg a kezem Bella.-Te is látod azt az észveszejtően helyes pasit 1 óránál motorral?-kérdezte remegő hangon Bella én pedig alig bírtam visszatartani a mosolyom. Harry épp akkor vett minket észre.
-Látom!-indultam el Harry felé mire Bella vissza rántott.
-Normális vagy? Ha a közelébe lennék biztos elájulnék úgyhogy inkább menjünk a kávézóba-kezdett el húzni, de kirántottam a kezem az erős fogásából és odamentem Harryhez. Adtam két puszit az arcára ő pedig  átölelte a derekam. Mindenki meglepődve figyelt minket én pedig átfogtam a két kezemmel a tarkóját. A keze még mindig a derekamon pihent.
-Velem kell töltened a napot-súgta halkan a fülembe mire elmosolyodtam
-Nem lehet! Ott áll egy lány és csak arra vár, hogy végre elinduljunk a kávézóba és elmeséljem, hogy ki vagy te-néztem rá Bellára aki minket nézett és épp úgy megvolt lepődve, mint a többi lány a suliból.
-Ahogyan engem nézett miközben jöttetek le a lépcsőn szerintem nem haragudna ha veletek tartanék-nézett mélyen a szemembe majd egy fél lépést hátráltam.
-Eggyel fentebbi utcában, a Starbucknál találkozunk-kacsintottam majd elindultam Bellához Harry pedig felült a motorjára és elhajtott.

1 megjegyzés: